ایمیل:
#
تماس:
#
نقد و بررسی پراپ فرم پرشین فاند
پرشین فاند (PersianFund) به عنوان یک پراپ فرم فعالیتش را در سال 1402 شروع کرد. مراحل ارزیابی این پراپ فرم بهصورت تک مرحلهای و دو مرحلهای قرار داده شده است و در حال حاضر، 4 طرح ارائه سرمایه فعال در این پراپ فرم وجود دارد.
آیا پراپ فرم پرشین فاند به کاربران ایرانی خدمات میدهد؟
جواب بله است. پرشین فاند یک پراپ فرم ایرانی است که مهم ترین اهداف تاسیس آن خدمات به تریدرهای ایرانی به دلیل مشکلات جامعه تریدرهای ایرانی در استفاده از پراپ فرم های خارجی است.
بررسی معتبر بودن پراپ فرم پرشین فاند
طبیعتا نمیتوان با قطعیت درباره اعتبار هیچ پراپ فرمی صحبت کرد. در وبسایت رسمی این شرکت این طور ذکر شده که این مجموعه تحت عنوان کارگزاری خدماتی ارائه نمی دهد و خدمات آن مالی محسوب نمی گردد.
در رابطه با بررسی معتبر بودن شرکت از طریق پشتیبانی وبسایت درخواست اطلاعات مربوط را داشتیم که طبق عکس بالا به بخش تماس با ما ارجاع داده شد. در این بخش نیز از طریق ایمیل، اقدام به درخواست اطلاعات داشتیم که نتیجه ای حاصل نشد. بنابراین در رابطه با اعتبار این شرکت اطلاعات قابل توجهی در دسترسی نمی باشد.
انواع چالش های پراپ فرم پرشین فاند
پراپ فرم پرشین فاند چهار پنل اصلی برای چالشهای خود ارائه میدهد که با نامهای عادی، اقتصادی، کوروش و سورنا شناخته میشوند. این چالش ها در قالب طرح های تکمرحلهای و دومرحلهای عرضه شده و اکانتهای معاملاتی در سایزهای متنوعی از 3000 دلار تا 400000 دلار در دسترس هستند.
چالش عادی پراپ فرم پرشین فاند در سایزهای متنوعی از 5000 تا 200,000 دلار ارائه میشود. در طرح تکمرحلهای این طرح، تریدر باید در یک مرحله 10 درصد سود کسب کند. میزان افت سرمایه کل 6 درصد و افت روزانه 3 درصد تعیین شده است.
در طرح دومرحلهای، تریدر باید در مرحله اول 8 درصد و در مرحله دوم 5 درصد سود به دست آورد. میزان افت سرمایه کل در این طرح 12 درصد و افت روزانه 5 درصد برای هر دو مرحله در نظر گرفته اند . هر دو طرح تکمرحلهای و دومرحلهای طرح عادی پرشین فاند بدون محدودیت زمانی هستند، به این معنی که تریدرها میتوانند با آسودگی در هر زمانی به اهداف خود دست یابند.
طرح دو مرحلهای شامل دو مرحله آزمون است که تریدر باید در مرحله اول 8 درصد و در مرحله دوم 5 درصد سود به دست آورد تا چالش را با موفقیت پشت سر بگذارد. در این چالش ، درا داون روزانه 5 درصد و درا داون کل 12 درصد است که مشابه طرح تک مرحلهای بر پایه بالانس محاسبه شده و در انتهای روز معاملاتی ریست میشود.
چالش اقتصادی دو حالت چالش تک مرحله ای و دو مرحله ای دارد. در این طرح تریدرها می توانند طرح هایی با سایز پایین تر از 3000 الی 25000 دلار انتخاب کنند. در چالش تک مرحله ای آزمون محدودیت زمانی ندارد و تریدر باید برای عبور از چالش 10 درصد سود کسب کند. میزان افت سرمایه کل طرح 6 درصد و میزان افت سرمایه روزانه 3 درصد است.
هزینه طرح های اقتصادی نسبتا مناسب است و تقسیم سود این چالش ها 75 درصد برای تریدر میباشد.
چالش دو مرحله ای طرح اقتصادی دارای دو مرحله ارزیابی با تارگت سود 8 و 5 درصد است. میزان افت سرمایه کل طرح 12 درصد و میزان افت سرمایه روزانه 5 درصد است. این چالش در سایز های 3000 الی 25000 دلار ارائه می گردد.
پنل کوروش یک طرح تک مرحله ای است که طی یک مرحله چالش 60 روزه تریدر باید 8 درصد سود کسب کند. میزان افت سرمایه کل 5 درصد و میزان افت سرمایه روزانه 2 درصد است. این طرح در سایز های 5 هزار الی 400 هزار دلار ارائه می شود و تقسیم سود 80 درصدی برای معامله گر دارد.
“طرح سورنا” آخرین چالش مجموعه پرشین فاند است که طرحی رایگان به حساب می آید. این طرح در سایز 200 هزار دلار ارائه می گردد. “چالش سورنا” برای معامله گر های حرفهای ارائه شده که به آنها امکان میدهد با اکانت لایو 200,000 دلاری به ترید بپردازند. شرایط شرکت در این چالش شامل داشتن استیتمنت 6 ماهه تا 1 ساله با نظم در معاملات، دراودان کمتر از 10درصد و سود میانگین 20درصد در هر 6 ماه است. همچنین، استفاده از رباتهای مدیریت سرمایه مجاز نیست. معامله گرها باید استیتمنتهای خود را همراه با شماره حساب و پسورد اینوستور ارسال کنند تا درخواستشان توسط پرشین فاند بررسی شود.
پس از پذیرش، معامله گرها باید دو فاز چالش 35 روزه را پشت سر بگذارند که در آن تارگت سود 5درصد و حد ضرر روزانه درصد و کلی 10درصد در نظر گرفته شده است. پس از موفقیت در این چالش، تریدر یک حساب لایو با تقسیم سود 85درصد دریافت میکند. امکان انتخاب بروکر دلخواه، اهرم مد نظر و برداشت سود به صورت هفتگی وجود دارد.
تقلب و سیستم های ممنوعه پراپ فرم پرشین فاند
در طرح های پرشین فاند، تریدرهایی که با یک یا چند معامله پشت سر هم (با فاصله کمتر از 5 دقیقه) بر روی یک نماد، بیش از 70 درصد از سود تارگت در طرح های تکمرحلهای و 80 درصد در چالشهای دومرحلهای را ایجاد کنند، قوانین مدیریت ریسک را نقض کرده و حساب آنها برای عبور از چالش یا پرداخت سود رد میشود. این قانون برای جلوگیری از استراتژیهای پرریسک و قمارگونه وضع شده است. انجام معاملات با فاصله کمتر از 5 دقیقه مجاز است، اما نباید بیش از حد مجاز سود حاصل شود. همچنین، در معاملات فست اسکلپ (زیر 30 ثانیه) کسب حداکثر 20% از سود مجاز است و سود اضافی حذف خواهد شد.
سیستم رشد حساب و تعداد حساب مجاز در پراپ فرم پرشین فاند
هر اکانت فاند پس از 3 ماه ترید و 3 برداشت موفق که مجموعاً 10% سود ایجاد کند، میتواند درخواست افزایش 20% سرمایه بدهد. سقف رشد سرمایه برای هر فرد 1 میلیون دلار است و محدودیتی برای تعداد اکانتها وجود ندارد.
روش برداشت سود در پراپ فرم پرشین فاند به چه صورت است؟
در پراپ فرم پرشین فاند، پس از پاس شدن طرحو 30 روز از اولین ترید در اکانت فاند، میتوانید درخواست برداشت سود ارسال کنید. پرداخت سود به انتخاب تریدر بهصورت ریالی یا تتر انجام میشود.
پلتفرم های معاملاتی در پراپ فرم پرشین فاند
پرشین فاند در پلتفرم های متاتریدر 4 و 5 سرورهای معاملاتی خود را ارائه می کند. لیست بروکرهای ارائه شده عبارت است از:
بر اساس اطلاعات درج شده در سایت ابزارهای معاملاتی فارکس، ارز دیجیتال، شاخص سهام و فلزات گرانبها در پلتفرمهای معاملاتی آن در دسترس هستند.
در این مقاله به نقد و بررسی پراپ فرم پرشین فاند پرداختیم. پرشین فاند یک پراپ فرم ایرانی است که از سال 1402 در حطیه پراپ تریدینگ فعال است. این شرکت چالش های مختلفی ارائه می کند که این چالش ها در قالب 4 طرح، بر پایه مدل ارزیابی تک مرحله ای و دو مرحله ای هستند. قیمت مناسب، ارائه طرح های متنوع، چالش اقتصادی با هدف ارائه قیمت مناسب و در مقابل عدم وجود اطلاعات کافی در خصوص اعتبار این پراپ فرم از نکات بارز در زمان بررسی این پراپ فرم است.
«بروکر تایم » به معاملهگران عزیز کمک میکند تا بتوانند تواناییهای معاملاتی خود را افزایش دهند و پس از بررسی و مقایسه انتخاب صحیحی در رابطه با سرمایهگذاری داشته باشند و بتوانند بستر مناسبی را برای معاملات خود انتخاب نمایند.
سلب مسئولیت: کلیه مطالب، مقالات، آموزشها، در وبسایت “ بروکر تایم” متضمن هیچ پیشنهاد معاملاتیای نیست و صرفا جنبهی مطالعاتی و اطلاعرسانی دارد. این وبسایت نسبت به ضرر و زیان احتمالی افراد هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد. افراد باید نسبت به ریسکهای ذاتی بازارهای مالی آگاهی داشته باشند و قبل از اقدام به هرگونه سرمایهگذاری مطمئن شوند که تجربه و دانش کافی را دارند.