رگولاتوری IFSC چیست؟
ز آنجا که بسیاری از بروکرهای فارکس درجه ۲ به دلیل شرایط بازرسی و مالیات، علاقه دارند دفتر خود را در کشورهای ناشناختهای مانند سنت وینسنت و گرنادینها، جزایر مارشال و بلیز ثبت کنند. در این کشورها نهادهای قانونی با توجه به افزایش تعداد بروکرهای ثبت شده شروع به فعالیت کرد که یکی از آنها IFSC مربوط به کشور بلیز است. نمیتوان گفت که این نهاد قانونی مانند رگوله های معتبر جهان آنقدر سختگیر و دقیق است اما سعی میکند در حدی، روی قوانین و نحوه ارائه خدمات بروکرهای ثبت شده در این کشور نظارت داشته باشد.
اهداف رگوله IFSC این است که بتواند با نظارت دقیق و کامل بر روی عملکرد بروکرهای ثبت شده، موارد زیر را به صورت دائم کنترل کند:
- بررسی شرایط خدماتدهی بروکر به کاربران
- بررسی شکایات ثبت شده علیه بروکرها
- تنظیم قوانین و مقررات مالی و نظارت بر شیوه عملکرد کارگزاریها بر قوانین
- اعطای مجوز برای فعالیت به کارگزاریهایی که در این کشور ثبت شدهاند
بروکرهایی که میخواهند تحت رگوله IFSC فعالیت کنند باید حتماً سطح جبران سرمایهای به میزان ۵۰۰ هزار دلار داشته باشند، همچنین حتماً باید پول مشتریان را در حسابهای جداگانه نگهداری کنند و روشی برای شکایت مشتری در آنها وجود داشته باشد.
لیست بروکر های شامل رگولاتوری IFSC
بروکرهایی که تا امروز توانستهاند رگوله IFSC را دریافت کنند شامل موارد زیر میشوند:
- روبو فارکس
- آلپاری
- اف بی سی
- فارکس تایم
- ایکس ام
البته ممکن است به صورت دائمی این بروکرها کم یا زیاد شوند یا با انجام تخلف، سازمان IFSC رگوله آنها را باطل کند.
نتجه گیری
همانطور که در مقاله رگولاتوری IFSC خواندیم، این سازمان در کشور بلیز قرار گرفته است و مسئول تنظیم مقررات و نظارت بر عملکرد بروکرهایی است که میخواهند از این رگوله استفاده کنند. برای اینکه مطمئن شوید یک بروکر دارای رگولاتوری IFSC است، هیچگاه به اظهارات خود بروکر نباید اعتماد کنید و حتماً باید به سایت رسمی IFSC برای سنجش ادعای بروکر مراجعه کنیداتوری